Prima pagină / Locuri / Timp liber  /  „Parcul Tineretului” din Ruseștii Noi, Ialoveni

„Parcul Tineretului” din Ruseștii Noi, Ialoveni imprimare

15.09.2014  

Satului meu - Ruseștii Noi, Ialoveni, nu-i lipsește nimic. Are magazine, casă de cultură, punct medical și chiar un parc – „Parcul Tineretului”.

Votează: 4.7/5 (3 Voturi )

Locuitorii îl consideră o oază de lumină și oxigen, în care se relaxează în zile de sărbătoare și nu doar. De-a lungul aleii principale sunt zeci de băncuţe din lemn, pe care se odihnesc deopotrivă bătrâni şi tineri. Sunt zile când în acest parc tinerii discută diverse proiecte și inițiative. Mai recent, în parc este și acces la wi-fi! Vă provoc să vă petreceți zilele de odihnă la noi în Parc, mai ales că se află la doar câțiva  kilometri de capitală. Locurile frumoase, aerul proaspăt și oamenii buni fac din satul meu o localitate specială.

Mulți tineri visează că-ntr-o zi vor pleca din Moldova, însă eu îmi doresc să rămân în satul meu și să-l văd din ce în ce mai frumos.

Pavel Manolache, elev în satul Ruseștii Noi, raionul Ialoveni

„Parcul Tineretului” din Ruseștii Noi, Ialoveni

„Parcul Tineretului” din Ruseștii Noi, Ialoveni

„Parcul Tineretului” din Ruseștii Noi, Ialoveni

„Parcul Tineretului” din Ruseștii Noi, Ialoveni

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.