Prima pagină / Locuri / Timp liber  /  Chișinăul în suvenire, magneți de frigider și în realitate

Chișinăul în suvenire, magneți de frigider și în realitate imprimare

Arcul de Triumf, Municipalitatea, Catedrala Metropolitană și Clopotnița și Președinția: câte două imagini în una

19.03.2012  

Lumea mare poate să încapă pe o ușă, dacă ești pasionat de magneți de frigider. Sau pe o poliță de suvenire, dacă ești un colecționar de amintiri despre locurile în care ai fost și ți-a fost bine. În această galerie de fotografii Știrilepozitive.eu au îmbinat imaginile din realitate ale Chișinăului cu obiectele care evocă aceste locuri.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Marile orașe ale lumii - cu atracțiile lor turistice și culturale și cu echivalentele lor în obiecte de promovare și suvenire - ne-au inspirat să punem începutul unei galerii despre Chișinău, care îmbină realitatea cu semnele care-l reprezintă.  

Castingul pentru mâna care ține suvenirele pe fundalul Arcului de Triumf, Municipalității, Catedralei Metropolitane și Clopotniței și Președinției s-a desfășurat la 18 martie 2012.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.