Prima pagină / Locuri / Timp liber  /  Aici se întinde Rezina

Aici se întinde Rezina imprimare

Harta turistică a raionului „cu fantasticul şi nedescifrabilul nume – Rezina”

22.03.2012  

La 517 ani de la prima atestare documentară a Rezinei, împliniţi la 5 februarie 2012, Ştiripozitive.eu prezintă o hartă cu locurile de vizitat ale raionului Rezina.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Câteva atracţii turistice ale raionului Rezina sunt prezente aici pe o hartă inspirată de Banca Mondială şi Grupul „Glasul Tinerilor" şi produsă de Agenţia de comunicare „URMA ta".

„Decât să mergem departe, peste hotare, mai bine călătorim undeva aproape să descoperim Rezina", este îndemnul acestei hărţi. Şi pot urma apoi alte destinaţii.

Primul popas însă este acum „orăşelul cu fantasticul şi nedescifrabilul nume - Rezina", după cum afirmă, pe site-ul Consiliului raional, Preşedintele raionului Rezina, Eleonora Graur.

Unii au regină, noi însă avem Rezina.

Harta interactivă în format mare o găsiți aici.

Putem completa galeria de imagini cu atracțiile turistice ale raionului Rezina, dacă ne trimiteți poze.

Imaginile din galerie sunt oferite de Consiliul Raional Rezina.
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.