Prima pagină / Locuri / Timp liber  /  (Video) Plimbările Stiripozitive.eu: Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Speranța Tinerilor” din Dondușeni

(Video) Plimbările Stiripozitive.eu: Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Speranța Tinerilor” din Dondușeni imprimare

02.06.2016  

Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Speranța Tinerilor” din Dondușeni are ramificații de activitate cu tinerii în orice domeniu, răspunzând la fiecare nevoie a adolescenților. Activitatea sportivă este primordială.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

La nordul țării se face mult sport, aceasta se întâmplă la Baraboi, raionul Dondușeni. Primarul satului, care a renovat o sală sportivă veche și specialiștii Centrului de Sănătate Prietenos Tinerilor „Speranța Tinerilor” recomandă adolescenților să petreacă timpul liber în sala de sport, ci nu în fața calculatorului.

CSPT Donduseni

„În ultima perioadă întâlnim tot mai puțini tineri care se plimbă prin parc, tineri care nu comunică față în față. Aceasta este o problemă, deoarece ei permanent stau la calculator, cu telefonul în mână. Cred că soluționarea acestei probleme este încadrarea tinerilor în secțiile de sport sau să frecventeze dansurile”, spune Adriana, voluntar la Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Speranța Tinerilor” din Dondușeni.

CSPT Donduseni

„Le sugerez părinților să promoveze la copii lor obiceiul de a fi activi, de a participa la cercurile sportive”, zice Adelina Celac, șef la Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Speranța Tinerilor” din Dondușeni.

Ce vede copilul în familia, aceasta va prelua, astfel părinții trebuie să promoveze lucruri demne de urmat, lucruri sănătoase care pot inspira.

CSPT

Specialiștii de la Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Speranța Tinerilor” din Dondușeni recomandă activitatea sportivă de orice gen, sedentarismul este generator de boli, spun aceștea.

Acest reportaj a fost realizat în cadrul emisiunii UȘA, TV Moldova 1.

CSPT Donduseni CSPT Donduseni CSPT Donduseni CSPT Donduseni CSPT Donduseni CSPT Donduseni CSPT Donduseni
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.