Prima pagină / Locuri / Timp liber  /  Celebra cântăreață din România, Paula Seling, a fost atracția evenimentului „Mall of Fame” de la Chișinău

Celebra cântăreață din România, Paula Seling, a fost atracția evenimentului „Mall of Fame” de la Chișinău imprimare

13.11.2017  

Centrul Comercial Shopping MallDova a fost, la 11 noiembrie 2017, gazda proiectului de modă și stil „Mall of Fame”, care se află la cea de-a V-a ediție.

Această ediție de „Mall of Fame” de la Shopping MallDova a pus accentul pe tendințele sezonului şi ne-a dat câteva sugestii cum să ne îmbrăcăm pentru a avea succes în orice domeniu ne-am afla.

Invitatul special al serii a fost celebra interpretă din România, Paula Seling, cu o impecabilă prezență scenică, care a cântat cele mai faimoase piese din repertoriul său pentru cei prezenți la eveniment.

„Întotdeauna publicul din Republica Moldova este foarte cald. Aici am avut curajul să cânt piese cu un text și un mesaj foarte greu și mereu am fost primită extraordinar de bine”, a mărturisit Paula Seling.

Viyitatorii evenimentului au avut parte de muzica bună şi nu a lipsit nici prezentarea de modă, cu recomandări cum purtăm cele mai calde culori într-un anotimp rece, care sunt secretele vestimentare de ultimă oră, precum și cele mai în vogă ținute ale sezonului.

Aceste evenimente sunt perfecte pentru fashioniste. Shopping MallDova în general este o sursă de inspirație, în special evenimentul Mall of Fame, la care sunt pentru a doua oară. Ador astfel de evenimente unde chiar te învață cum să combini hainele, pe care le poți găsi în magazinele de aici.”, a spus Ana Cioban, invitată.

Seara a fost suficient de relaxantă pentru cei prezenți la eveniment, iar invitații au savurat Vinul Spumant Cricova, care este partenerul principal al evenimentului „Mall of Fame”.

Cristina Dogot

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.