Prima pagină / Evenimente / Business  /  Estetic Studio aniversează cinci ani de frumusețe

Estetic Studio aniversează cinci ani de frumusețe imprimare

30.09.2016  

Cinci ani de rafinament, 40 de tehnici de frumusețe facială și corporală, 1800 de cursanți instruiți de Campioana Mondială la SPA, Daria Goroșenco. Tot ea a inventat și diferite metode de frumusețe exclusiv pe bază de zahăr. La aniversarea celor cinci ani a Centrului de Frumusețe „Estetic Studio” au fost oaspeți ce au un respect deosebit față de realizările Dariei.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Tot aici au fost testate și prezentate noile produse SPA de îngrijire facială și corporală. Pentru ca evenimentul să fie reușit, organizatorii au fost atenți la fiecare detaliu.

qwertyu

„Ceea ce m-a bucurat cel mai tare, este faptul că Daria, fondatoarea acestui centru de estetică, a fost foarte atentă la detalii și a vrut să alinte fiecare vizitator în parte. De asemenea, în această seară o să aflăm mai multe proceduri despre ceea ce înseamnă SPA, cum corect să face un masaj, cum se aplică masca pentru față, cum corect se face o epilare sănătoasă”, spune Elena Răzvan, organizatoare.

qawertyui

„Sunt cinci ani de activitatea în care Daria a reușit să facă frumoase mii și mii de femei, pentru că Daria nu a adus doar sugaringul în Moldova, dar a și inventat metode de frumusețe ale ei, de autor”, precizează Nicoleta Sergentu, organizatoare.

asdertyuk

Cinci ani de activitatea a centrului de estetică au fost pe cât de interesanți, pe atât de complicați.

„Cinci ani au trecut repede, nu au fost însă ani ușori, însă am acumulat foarte multă experiență, de aceea am ajuns la un nivel destul de mare. Nu ne oprim aici, tindem spre mai mult și sperăm că în următorii ani vom fi și mai activi”, precizează Daria Goroșenco, fondatoarea Centrului de Frumusețe „Estetic Studio”.

qawertyu

Unii dintre invitații prezenți la sărbătoare au încercat deja procedurile SPA oferite de centru de estetică, alții abia așteaptă să le testeze.

aswedrtyu

„Ceea ce m-a determinat să vin astăzi, este respectul față de un om, care face atâtea lucruri frumoase pentru femei și le ajută să fie mai frumoase, zilnic. Și de ce nu, să fortificăm și să punem temelia unei colaborări de lungă durată”, afirmă Nadia Darie, invitată.

awsertyui

Sărbătoarea celor cinci ani de activitate a Centrului de Frumusețe „Estetic Studio” a fost un prilej de bucurie atât pentru organizatori, cât și pentru invitații care au reușit să simtă atmosfera relaxantă și totodată să însușească și să testeze noile produse SPA.

Autor: Cristina Zeamă

Video: Alexei Gurduza 

Centrului de Frumusețe „Estetic Studio Centrului de Frumusețe „Estetic Studio Centrului de Frumusețe „Estetic Studio Centrului de Frumusețe „Estetic Studio Centrului de Frumusețe „Estetic Studio Centrului de Frumusețe „Estetic Studio Centrului de Frumusețe „Estetic Studio Centrului de Frumusețe „Estetic Studio Centrului de Frumusețe „Estetic Studio Centrului de Frumusețe „Estetic Studio Centrului de Frumusețe „Estetic Studio Centrului de Frumusețe „Estetic Studio
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.