Prima pagină / Evenimente / Business  /  „Summer Berry Fair” 2019 – agro-gastronomic al producătorilor de pomușoare din Moldova

„Summer Berry Fair” 2019 – agro-gastronomic al producătorilor de pomușoare din Moldova imprimare

21.06.2019  

Duminică, 23 iunie 2019, la Chișinău va avea loc târgul agro-gastronomic al producătorilor de pomușoare „Summer Berry Fair".

 

La târg vor participa 16 producători de pomușoare din republică, precum și alți agenți economici, producători de conserve, patiserie, bucătari etc., care vor propune spre comercializare pomușoare, produse de patiserie, miere, băuturi răcoritoare etc.

Marfa expusă la târg va fi vândută la preț de producător.

De asemenea, pe durata desfășurării târgului, între orele 09:00 - 15:00 vor avea loc diverse activități cultural-distractive: reprezentații cu și pentru cei mici, cu participarea Centrului de creație pentru copii și tineret „Ghiocel", a Ansamblurilor „Do-re-mi" și „Angel Dance", precum și a Teatrului Municipal de Păpuși „Guguță".

Evenimentul este organizat de Asociația Producătorilor de Pomușoare din Moldova în parteneriat cu Pretura sectorului Ciocana și se va desfășura pe str. Alecu Russo, 61- 63/1.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.