Prima pagină / Evenimente / Business  /  Antreprenorii învață să facă afaceri cu impact social

Antreprenorii învață să facă afaceri cu impact social imprimare

15.07.2019  

Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation - Moldova a organizat pe 11 iulie, o întâlnire de cunoaștere, în cadrul proiectului ”Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică și socială Republicii Moldova” - un eveniment și o sesiune de informare desfășurată în parteneriat cu Business Development Capital și Gateway&Partners Moldova.

Sesiunea de informare a reunit experți de suport în afaceri, reprezentanți ai instituțiilor non-guvernamentale și antreprenori orientați spre învățarea continuă și afacerile cu impact social.

În cadrul întrunirii, antreprenori, reprezentanți ai ONG-urilor și înreprinderilor sociale din regiuni au fost informați despre oportunitățile de suport în afaceri oferite de Business Development Capital (BDC) și Gateway&Partners (Moldova) – de la etapa de inițiere afacerii, planificarea strategică, gestiune financiară, dezvoltarea strategiei de marketing, până la export.

Întreprinzătorii au exprimat cu deschidere dificultățile și provocările cu care se confruntă în procesul gestionării afacerii - beneficiind de consilierea experților, dar și de schimbul de experiență în cadrul evenimentului.

Proiectul este realizat cu suportul financiar al Uniunii Europene și cofinanțat de Suedia, prin intermediul Fundației Est-Europene.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.