Prima pagină / Evenimente / Business  /  Centrul de Suport în Afaceri Orhei a organizat o instruire on-line pentru beneficiarii Programului de MENTORAT

Centrul de Suport în Afaceri Orhei a organizat o instruire on-line pentru beneficiarii Programului de MENTORAT imprimare

17.07.2020  

Astăzi, 17 iulie 2020, Centrul de Suport în Afaceri Orhei în parteneriat cu Fondul de Antreprenoriat pentru Tineri Orhei au desfășurat o altă ediție „Business breakfast” cu omul de afaceri Chiril Gaburici.

„Beneficiarii Programului de MENTORAT, dezvoltat de Centrul de Suport în Afaceri Orhei, au discutat cu invitatul despre cum pot implementa, accesa instrumente și strategii noi de management, despre importanța consolidării unei echipe eficiente, dar și despre „ingredientele” unei afaceri de succes”, afirmă Centrul de Suport în afaceri Orhei.

Acest program este realizat în cadrul proiectului „Centrul de Suport în Afaceri Orhei - promotor al dezvoltării business-ului mic și mijlociu", finanțat de Uniunea Europeană, cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.