Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  Expoziția pascală a pictorului Vasile Dohotaru

Expoziția pascală a pictorului Vasile Dohotaru imprimare

12.04.2014  

„Am expus ultimile lucrări care aparțin Ciclului Abstract și Ciclului Dansul, la care am lucrat mai mulți ani”, ne-a spus pictorul Vasile Dohotaru despre noua sa expoziție, care a adunat culorile, prietenii și admiratorii într-un spațiu încă deschis pentru vizitatori.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Primăvara anului 2014 a sosit în Universitatea Liberă Internațională din Moldova odată cu lansarea expoziției personale a Maestrului în Arte, Vasile Dohotaru.

Vasile_Dohotaru

„Pe simeză urmărim un adevărat spectacol cu subiecte ale baletului național și nu doar, executate în ulei, pastel, pană-tușă”, spune pictorul Vasile Dohotaru.

Expozitie_Vasile_Dohotaru

Prin selecție tehnică și rafinament coloristic, expoziția captivează publicul, atrăgând prietenii și admiratorii pictorului într-o atmosferă plăcută și calmă, mai ales în preajma Sfintelor Sărbători.

Expozitia pictorului Vasile Dohotaru Expozitia pictorului Vasile Dohotaru Expozitia pictorului Vasile Dohotaru Expozitia pictorului Vasile Dohotaru
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.