Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  (Video) Mărturii de la premiera filmului acasă, „Acasă, în Marienfeld”

(Video) Mărturii de la premiera filmului acasă, „Acasă, în Marienfeld” imprimare

16.05.2014  

Aici sunt mărturiile de după premiera filmului documentar „Acasă, în Marienfeld”. Eroii acestui film produs de TV Moldova 1 în colaborare cu Deutsche Welle şi echipa de realizatori ne-au împărtăşit emoţiile lor.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Echipa care a lucrat la filmul documentar „Acasă, în Marienfeld”, prezentat în premieră, în această săptămână, luni, ne-au făcut câteva mărturii despre munca în echipă și emoțiile de după premieră.

Lucia_T

Lucia Tăut, una dintre cei 3 autori ai filmului, a mărturisit că: „experința pe care am acumulat-o în procesul realizării acestui film a fost una de nedescris și chiar m-a motivat să continui, poate, pe viitor în acest domeniu” și speră că publicul a apreciat munca lor.

Eugeniu_Popovici

Eugeniu Popovici a zis că a învățat foarte multe din această colaborare. „Am învățat mult din perspectiva organizării, ei (germanii) își organizează lucrul cu totul diferit de noi ”, adăugând că i-a plăcut foate mult și a luat multe lucruri și în ceea ce privește regia filmului documentar.

Irina_Craciun

„Acest film cred că reușește să redee istoria nemților basarabeni, care iată că au avut un destin destul de tragic, au fost mutați de istorie dintr-o țară în alta și până la urmă au trebuit să plece, să lase, aici, în Marienfeld, case, gospodării bune”, a spus Irina Crăciun despre filmul documentar „Acasă, în Marienfeld”.

Protagoniștii filmului şi echipa de realizatori s-au bucurat de un public numeros și receptiv, de multe aplauze, mulțumiri și laude. Iar cei care nu au reușit să-l vadă, Televiziunea Națională Moldova 1 îl va difuza mâine (sâmbătă, 17 mai), la orele 22.20.

Premiera filmului acasă, „Acasă, în Marienfeld Premiera filmului acasă, „Acasă, în Marienfeld Premiera filmului acasă, „Acasă, în Marienfeld Premiera filmului acasă, „Acasă, în Marienfeld Premiera filmului acasă, „Acasă, în Marienfeld Premiera filmului acasă, „Acasă, în Marienfeld Premiera filmului acasă, „Acasă, în Marienfeld
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.