Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  Cristi Puiu, prezent la Chişinău în noiembrie 2011, desemnat cel mai bun regizor la Gala Gopo 2012

Cristi Puiu, prezent la Chişinău în noiembrie 2011, desemnat cel mai bun regizor la Gala Gopo 2012 imprimare

„Ştirile pozitive” l-au ascultat atent pe regizorul român Cristi Puiu cu ocazia premierei filmelor sale la Chişinău

19.04.2012  

Desemnarea cineastului român Cristi Puiu drept cel mai bun regizor la Gala Gopo 2012, ni-l readuce în actualitate pe Cristi Puiu, cu prezenţa sa, la Chişinău, în noiembrie 2011, atunci când „Ştirile pozitive” au mers şi l-au ascultat la o întâlnire cu tinerii din Moldova.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Filmele „Moartea domnului Lăzărescu" şi „Marfa şi banii", în regia lui Cristi Puiu (45 de ani împliniţi la 3 aprilie 2012), au fost vizionate în premieră în Republica Moldova, în noiembrie 2011. Cel de-al treilea lungmetraj al lui Cristi Puiu - „Aurora" - a câştigat, la sfârşitul lunii martie curent, premiul pentru cel mai bun film la cea de-a şasea ediţie a Galei Gopo, desfăşurată la Bucureşti.

 

Moartea domnului LazarescuMarfa si baniiAurora

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.