Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  Cezara Kolesnik de la Chișinău printre „Artiștii lumii” la Bruxelles

Cezara Kolesnik de la Chișinău printre „Artiștii lumii” la Bruxelles imprimare

Expoziția internațională de artă contemporană „Artiștii lumii” de la Bruxelles

12.05.2012  

Tânăra pictoriță Cezara Kolesnik, născută la Chișinău și stabilită la Paris, este prezentă timp de câteva zile, la Bruxelles, la expoziția internațională de artă contemporană „Artiștii lumii”.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

„Pe Cezara nici nu am reușit s-o fotografiez în timpul vernisajului, atât de aglomerat era rândul pe care erau expuse tablourile ei”, mărturisește Rodica Socolov, care a fost, la 10 mai 2012, la deschiderea expoziției internaționale de o pictură, sculptură, fotografie și ceramică de la Bruxelles, ce a reunit artiști din Republica Moldova, Belgia, Bulgaria, Franța, Germania, Grecia, Israel, Liban, Monaco, Portugalia, Mozambic și Ucraina.

Cezara Kolesnik – despre care s-a spus că este „unul dintre cei mai tulburători pictori basarabeni de azi” – este prezentă, la Bruxelles, până la 13 mai, de astă dată într-o expoziție de grup, organizată de asociația „Artiștii lumii” sub egida „Le Cercle de Lorraine”.  În decembrie 2011, Galeria de artă „Artimundo” din Bruxelles a găzduit expoziția personală a pictoriţei Cezara Kolesnik.

Cezara Kolesnik Bruxelles

Majoritatea autorilor, reuniți acum la expoziția „Artiștii lumii”, s-au cunoscut, mărturisesc ei, prin intermediul rețelelor de socializare, iar la Bruxelles se văd pentru prima oară personal.

Cezara Kolesnik

 

Cezara Kolesnik. Expoziția internațională de artă contemporană „Artiștii lumii”, Bruxelles, 2012. Cezara Kolesnik. Expoziția internațională de artă contemporană „Artiștii lumii”, Bruxelles, 2012. Expoziția internațională de artă contemporană „Artiștii lumii”, Bruxelles, 2012. Pagina web a pictoriței Cezara Kolesnik: www.cezarakolesnik.com. Invitația Expoziției internaționale de artă contemporană „Artiștii lumii”, Bruxelles, 2012. Expoziția internațională de artă contemporană „Artiștii lumii”, Bruxelles, 2012. Expoziția internațională de artă contemporană „Artiștii lumii”, Bruxelles, 2012. Expoziția internațională de artă contemporană „Artiștii lumii”, Bruxelles, 2012. Expoziția internațională de artă contemporană „Artiștii lumii”, Bruxelles, 2012. Expoziția internațională de artă contemporană „Artiștii lumii”, Bruxelles, 2012. Expoziția internațională de artă contemporană „Artiștii lumii”, Bruxelles, 2012. Expoziția internațională de artă contemporană „Artiștii lumii”, Bruxelles, 2012. Expoziția internațională de artă contemporană „Artiștii lumii”, Bruxelles, 2012. Expoziția internațională de artă contemporană „Artiștii lumii”, Bruxelles, 2012.
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.