Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  Infografic | Radio Moldova la 82 de ani

Infografic | Radio Moldova la 82 de ani imprimare

O singură persoană ar putea petrece 7 ani de audiţie non-stop în încercarea de a parcurge integral materialul sonor din arhivă

15.11.2012  

Stiripozitive.eu omagiază cu acest infografic Radio Moldova, care a ajuns la vârsta de 82 de ani.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Arhiva sonoră de la Radio Moldova conservează pe diferite suporturi aproximativ 73 000 de exemplare de înregistrări muzicale şi peste 21000 de exemplare de benzi vorbite.

O singură persoană ar putea petrece 7 ani de audiţie non-stop în încercarea de a parcurge integral materialul sonor din arhivă. Aceștia pot fi cei 7 ani de a-casă, de la Casa Radio.

Cel mai în vârstă angajat la Radio Moldova este Ivan Volcov, inginer-coordonator în cadrul Departamentului Tehnic al. Are peste 51 de ani lucraţi la Radio Moldova şi ar mai vrea să îşi împărtăşească experienţa cu colegii încă toţi atâţi ani, anunţă TRM.md.

Cristina Jandîc are 20 de ani și și este cea mai tânără angajată de la Radio Moldova. Este redactor-prezentator al emisiunii Forța Junimii în Redacția Tineret. Este energică, ambițioasă și POZITIVĂ, spun colegii.

82 de aparate radio de epocă au fost expuse la Casa Radio la aniversarea a 82-a Radio Moldova.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.