Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  Expoziție de pictură și fotografie „I’m Art’’.

Expoziție de pictură și fotografie „I’m Art’’. imprimare

20.02.2019  

La data de 19 februarie 2019, la Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu”, a avut loc evenimentul de deschidere a expoziției de pictură și fotografie „I’m Art”. Aceasta cuprinde 40 de picturi și 30 de fotografii și este organizată de către Centru de Informații GENDERDOG-M, care este unica organizație din Moldova care luptă pentru drepturile persoanelor LGBT.

Picturile au fost realizate de către colectivul centrului GENDERDOG-M, iar fotografiile de către Doina-Romanța Dochițan, o tânără fotografă care face parte din colectivitate LGBT.

Scopul vernisajului este de a arăta că arta este o lume fără frică, fără fobii și că există loc pentru oricine. Lucrările afișate vor putea fi cumpărate, iar expoziția se va încheia pe 26 februarie 2019.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.