Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  Expoziția „Dark nights, Bright stars” de Nadya Izosimova

Expoziția „Dark nights, Bright stars” de Nadya Izosimova imprimare

01.11.2019  

Întunericul e frumos și el. Acest mesaj vrea să ni-l transmită tânăra pictoriță Nadya Izosimova prin noua sa expoziție intitulată „Dark nights, bright stars”. Expoziția din cadrul centrului de dezvoltare a industriilor creative Artcor conține aproximativ 20 de lucrări unite de o temă semantică și grafică care te transpun într-o cu totul altă realitate.

 

Tablourile sunt inspirate din experiența trăită și realitatea care o înconjoară pe autoarea expoziției. „Am observat că oamenii frecvent încearcă să eticheteze anumite stări și să le împartă în pozitive și negative, însă după părerea mea această divizare nu este chiar corectă deoarece în orice situație poți vedea ceva frumos și în mare parte expoziția mea este dedicată găsirii frumosului în lucruri precum singurătatea, tăcerea și frica de necunoscut în spatele cărora se pot ascunde posibilități nelimitate” spune Nadya.

Încântați de tablourile pictoriței s-au arătat vizitatorii care, au avut doar impresii pozitive.

Partnership manager-ul Artcor, Nicu Covalenco a apreciat expoziția ca fiind, după părerea sa, una dintre cele mai plăcute din cadrul centrului: „Am rămas pozitiv surprins de lucrările Nadiei. Acestea au o coloristică care bucură sufletul și folosește niște forme interesante. Iar eu spre exemplu mă simt mult mai bine în această încăpere când văd picturile ei afișate pe pereții noștri.”

„Pentru mine aceste lucrări sunt sensibile și vii cu tentă filosofică ce stârnesc o mulțime de emoții vizitatorilor, mie inclusiv” a adăugat Antonia, vizitatoare.

Expoziția vernisată astăzi, 1 noiembrie, va fi disponibilă până pe data de 10 noiembrie 2019.

 

Reporter: Ana Fomov
Imagini: Alex Gurduza

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.