Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  Cărţile în format electronic ale lui Spiridon Vangheli se pot numi e-Vangheli

Cărţile în format electronic ale lui Spiridon Vangheli se pot numi e-Vangheli imprimare

Maia Sandu: „Cartea de calitate înseamnă o educaţie de calitate”

18.04.2013  

Cărţile lui Spiridon Vangheli, în format electronic, se vor numi e-Vangheli. Până atunci acestea pot fi citite în format tradiţional de toţi oamenii mari şi mici din ţara aceasta, iar Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret, deschis azi la Chişinău, este o ocazie potrivită de a apropia oamenii de cărţi.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

„Lecturi care să intereseze, să dezvolte, să intrige, să placă, să motiveze, să responsabilizeze” – acestea sunt lecturile pe care le-a recomandat elevilor Ministrul în exercițiu al Educației, Maia Sandu, care a participat astăzi la inaugurarea Salonului Internațional de Carte pentru Copii și Tineret, ediția a XVII-a dedicată Anului Spiridon Vangheli.

„Cartea şi lectura au fost întotdeauna mijloacele educaţionale cele mai eficiente… Cartea de calitate înseamnă o educaţie de calitate – o educaţie de calitate realizată în familie, în şcoală, în societate”, a afirmat Maia Sandu, care s-a întâlnit la Salonul Internaţional de Carte şi cu protagonistul Anului Spiridon Vangheli, scriitorul Spiridon Vangheli.

Salonul Internaţional de Carte pentru Copii şi Tineret

 

Comunicatul de presă despre prezenţa Ministrului în exerciţiu al Educaţiei, Maia Sandu, la Salonul Internaţional de Carte pentru Copii şi Tineret poate fi citit integral AICI.

Imagini: Edu.gov.md

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.