Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  Diaspora moldovenească a lansat videoclipul piesei „O mie” de Aliona Moon | Video

Diaspora moldovenească a lansat videoclipul piesei „O mie” de Aliona Moon | Video imprimare

Mai mult decât o mie...

14.05.2013  

Biroul pentru Relații cu Diaspora din cadrul Cancelariei de Stat a prezentat azi rezultatul-video al campaniei internaționale „O mie de Lumini spre Lună”.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

Originarii din Republica Moldova, aflaţi peste hotarele țării, s-au mobilizat într-o serie de flashmob-uri pentru a contribui cu toții la versiunea diasporei moldoveneşti a videoclipului pentru piesa „O mie” de Aliona  Moon.

Spotul video al diasporei moldoveneşti conține imagini de la flashmob-ul internațional de promovare a reprezentantei Republicii Moldova la Eurovision, Aliona Moon, prin promovarea drapelului național. De asemenea, sunt prezentate reacțiile copiilor diasporei la piesa „O mie”. 

În cadrul campaniei de promovare au participat sute de moldoveni din 13 oraşe din Bulgaria, Franța, Grecia, Italia, Norvegia, Portugalia, România și Emiratele Arabe Unite, care au lansat lampioane şi baloane în culorile tricolorului spre Lună.
 
Acest videoclip a impresionat-o pe Aliona Moon. Interpreta le-a mulțumit tuturor celor implicați, adresându-le un mesaj video înregistrat la Malmo, înainte de cea de-a doua repetiție.

Această campanie a fost organizată în premieră pentru Republica Moldova.

Grecia, Atena Emiratele Unite, Dubai Portugalia, Faro Romania, Iasi Portugalia, Lisabona Norvegia, Oslo Italia, Padova Franta, Paris Italia, Parma Italia, Rimini Italia, Roma Italia, San Dona de Piave Bulgaria, Sofia Italia, Venetia
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.