Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  O prezentare de fashion la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice

O prezentare de fashion la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice imprimare

14.06.2013  

Acum, în perioada examenelor, echipa noastră a fost prezentă la susținerea tezelor de licență a studenților de la Facultatea de Design Vestimentar de la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. Iar atmosfera de acolo a fost departe de a te face să te simți la un examen.

Votează: 5.0/5 (6 Voturi )

Multă lume, muzică bună, fete, vestimentație extraordinară și desigur forfotă și emoții pozitive. Pe scurt, nu e susţinerea unei teze, ci un show bine organizat, la Facultatea de Design Vestimentar de la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice.

Tinerele de la Academie ne-au mărturisit că s-au pregătit tot anul pentru acest examen şi este important pentru ele că ideea inițială a coincis cu produsul final. Fiecare trebuia să prezinte cel puţin 4 modele de ţinute, inclusiv încălțăminte, accesorii și coafuri. Printre studente, am fost plăcuți surprinși să vedem și un tânăr. Lilian Iațico ne-a mărturisit că se simte „bine mereu printre fete”.

Iar câteva fete ne-au spus, mai în glumă, mai în serios, că poate ele vor fi cele care ne vor îmbrăca peste ceva timp.

fashion_academia_de_arte

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.