Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  Spectacole și cărți „în defavoarea fabricii de votcă”

Spectacole și cărți „în defavoarea fabricii de votcă” imprimare

Fraze pozitive din spectacolul lui Andrei Sochircă pe versuri de Eugen Cioclea

29.02.2012  

„Mă voi menține până la capăt treaz / În defavoarea fabricii de vodcă”. Și asta nu este singura afirmație pozitivă din spectacolul lui Andrei Sochircă, „Dați totul la o parte ca să văd”, pe versuri de Eugen Cioclea.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Celelalte expresii pozitive, rostite de actorul Andrei Sochircă pe scena Casei Actorului în spectacolul pe versurile poetului Eugen Cioclea, sunt aici.

Acum spectacolul este nu doar pe scenă, ci și pe „Wikipedia". „Show-ul „Dați totul la o parte ca să văd" a fost construit cu multe elemente de performance poetic, happening, acțiune și muzică rock", scrie Enciclopedia liberă.

Premiera spectacolului „Dați totul la o parte ca să văd" a avut loc în mai 2007 la Teatrul Național „Mihai Eminescu" din Chișinău. Show-ul „Dați totul la o parte ca să văd", scrie „Wikipedia" a fost construit cu multe elemente de performance poetic, happening, acțiune și muzică rock în interpretarea unor artiști cunoscuți din domeniu - Marcel Mikșanski , bateristul Mamba („Gândul Mâței"), chitariștii Victor Velk („Accident") și Vitalie Colț („FurioSnails"), la clape evoluând Alexandru Cordonean („Alternosfera")".

„24 de ore sunt deschis pentru toți ca o gară", spune Andrei Sochircă, citându-l pe Eugen Cioclea. Luați trenul, avionul, troleibuzul sau autobuzul și veniți la spectacol. Sau luați o carte de Cioclea în tren, avion, troleibuz sau autobuz, „în defavoarea fabricii de votcă", așa cum spune poetul.   

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.