Prima pagină / Evenimente / Cultură  /  Veste bună: La Bordeaux se citește carte în limba română!

Veste bună: La Bordeaux se citește carte în limba română! imprimare

02.02.2014   Rodica Ninicu

Limba și tradițiile unui popor vor fi mereu veriga de legătură între cei plecați în lume și Patria-mamă. Și pentru că le păstrăm mereu în suflet, și le transmitem și urmașilor, vom fi nemuritori. Biroul pentru Relații cu Diaspora asigură această nemurire, prin acțiunile de susținere a „copiilor Moldovei” aflați peste hotarele țării.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Rodica Ninicu | Bordeaux

Zilele trecute ne bucuram pentru vestea bună din partea Biroului pentru Relaţii cu Diaspora, care ne anunța că de 3601 cărți în limba română vor beneficia conaționalii noștri stabiliți în 15 țări ale lumii, astăzi vă anunțăm că Asociaţia Cercle Moldavie Bordeaux a intrat în posesia lotului de cărți!

În Franţa, la Bordeaux, se citește carte în limba română! Mulțumim Biroului pentru Relații cu Diaspora!

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.