Prima pagină / Evenimente / High Tech  /  Oportunităţi de studii în străinătate pentru tinerii din Moldova

Oportunităţi de studii în străinătate pentru tinerii din Moldova imprimare

Cel mai mare targ de universități din Republica Moldova

20.03.2014  

Cel mai mare targ de universități din Republica Moldova - MIEF- Moldovan International Education Fair, care se va desfăşura la 21 şi 22 martie 2014, a fost precedat de o conferinţă de presă.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Oportunităţile de studii în străinătate pentru tinerii din Republica Moldova au fost prezentate, în ziua care precede deschiderea celui mai mare târg de universități din Republica Moldova - MIEF- Moldovan International Education Fair - de câţiva speakeri:

• Corneliu Guțu, profesor universitar, pro-rector pentru activitate ştiinţifică şi relaţii externe AISEM

• Diana Mateiescu, fosta studenta a Universitatii din Milano, Italia

• Ana Zatușevschi, PR& Marketing MIEF 2014.

Lista universităţilor participante (expozanţilor) MIEF şi programul evenimentului din 21-22 martie 2014: MIEF_RO_20_martie_2014.pdf

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.