Prima pagină / Evenimente / High Tech  /  iLead: 10 traineri internaționali, 60 de participanți și multă informație utilă

iLead: 10 traineri internaționali, 60 de participanți și multă informație utilă imprimare

24.07.2014  

„A fi pozitiv într-o situaţie negativă nu înseamnă a fi naiv. Înseamnă a fi lider”, afirmă promotorii proiectului „iLead”, care urmăreşte dezvoltarea aptitudinilor de leadership ale tinerilor.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Iniţiativa „iLead" este destinată elevilor claselor a 9-12-a, iar tinerii selectați interacționează cu stagiari din Turcia, Estonia, Polonia, Cehia, Grecia, Azerbaidjan și Georgia.

iLead

„Nu am fost niciodată în Europa de Est. Mereu am fost curios să vizitez această parte, iar datorită acestui proiect am avut minunata șansă de a-mi realiza visul. Îmi plac oamenii din Moldova: dacă ai o problemă mereu te ajută", a mărturisit Brent Mööl din Estonia.

În cadrul proiectului „iLead" cei 60 de participanții vor afla o mulțime de lucruri noi, vor avea workshop-uri, vor discuta studii de caz, learning circle și lucru în echipe . Cei mai activi vor primi și premii.

iLead

„Acest proiect este o provocare pentru mine, am fost impresionată cum elevii mă ascultă cu atenție și chiar î-și fac notițe. Îmi place Chișinăul, vreau să văd și alte locuri din Moldova, sunt sigură că voi rămâne frumos uimită, spune Johanna Beek, trainer internațional.

Proiectul a fost lansat la 13 iulie și va dura până la 18 august.

Axenia Chirilov| stagiară Stiripozitive.eu

iLead Moldova iLead Moldova iLead Moldova iLead Moldova iLead Moldova iLead Moldova iLead Moldova iLead Moldova
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.