Prima pagină / Evenimente / High Tech  /  Inițiativa „ICT Career Orientation” pentru tinerii din Moldova | VIDEO. Episodul 2

Inițiativa „ICT Career Orientation” pentru tinerii din Moldova | VIDEO. Episodul 2 imprimare

Evenimentul ICT Career Orientation la a treia ediție

09.11.2012  

Inițiativa „ICT Career Orientation” pentru tinerii din Moldova a ajuns joi, 8 noiembrie, la Universitatea de Stat din Moldova, după ce a fost lansată, cu o zi înainte, la Universitatea Tehnică a Moldovei.

Companii de top din Moldova din domeniul Tehnologiilor Informațional, precum Endava, Pentalog, Allied Testing, Trimetrica, Microsoft, Red Sky, Moldcell, Simpals, StarNet, DAAC System Integrator, Cedacri International, au prezentat în fața studenților de la Universitatea Tehnică a Moldovei și Universitatea de Stat din Moldova oportunitățile de carieră pe care le oferă tinerilor.

„ICT Career Orientation” a fost organizată de Asociaţia Naţională a Companiilor Private din Domeniul TIC în parteneriat cu Guvernul Republicii Moldova și cu suportul Proiectului USAID CEED II și a ajuns la ediția a treia. La ediția desfășurată în 2011 au participat circa 400 de studenți.

„Toată viața este un ciclu de învățare non-stop”, le spus tinerilor, în debutul acțiunii „ICT Career Orientation” din acest an, Viceministrul Tehnologiilor Informaționale și Comunicațiilor, Dona Școla.

ICT Career Orientation la USM. ICT Career Orientation la USM. ICT Career Orientation la USM. ICT Career Orientation la USM. ICT Career Orientation la USM. ICT Career Orientation la USM. ICT Career Orientation la USM. ICT Career Orientation la USM. ICT Career Orientation la USM. ICT Career Orientation la USM. ICT Career Orientation la USM.
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.