Prima pagină / Evenimente / High Tech  /  Un weekend în care tinerii vor munci. La Startup Weekend Moldova

Un weekend în care tinerii vor munci. La Startup Weekend Moldova imprimare

De la idee la realizare: 54 de ore

15.11.2012  

90 de tineri din Moldova, Italia şi Statele Unite îşi încep mâine un week-end în care vor munci ca să-şi transforme ideile în începutul unei afaceri în domeniul tehnologiilor informaţionale.

Susţinuţi de câţiva mentori cu nume valoroase din Italia, România, SUA, Statele Baltice şi Republica Moldova, 90 de tineri din Moldova şi din alte câteva ţări ale lumii participă la Chişinău, între 16 şi 18 noiembrie 2012, la Startup Weekend Moldova, o iniţiativă în care participanţii îşi pun în aplicare ideea lor inovativă de afacere online şi au pentru asta doar 54 de ore.

Evenimentul va fi facilitat de un profesionist în domeniul IT din Elveţia, iar proiectele de afaceri vor fi evaluate de un juriu compus din personalităţi IT din SUA, Marea Britanie, Bulgaria şi Moldova.  

Această ediţie de Startup Weekend Moldova - a treia la număr - se desfăşoară în cadrul proiectului USAID CEED II, având ca parteneri Orange, Simpals Garage, Alianţa Franceză şi Asociaţia Naţională a Companiilor Private din Domeniul TIC.

Alte detalii despre eveniment sunt AICI şi AICI.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.