Prima pagină / Evenimente / High Tech  /  Cronica în imagini a primei zile de Startup Weekend Moldova

Cronica în imagini a primei zile de Startup Weekend Moldova imprimare

90 de tineri au venit la Startup Weekend Moldova să-și pună idei de afaceri în domeniul IT în începutul unui business

17.11.2012  

Iată o cronică în imagini a primei zile de Startup Weekend Moldova, eveniment care a debutat la Chișinău în seara zilei de 16 noiembrie 2012.

În prima zi de Startup Weekend Moldova tinerii și-au prezentat, timp de 1 minut, ideea de afacere, au fost votați de colegii lor și au creat echipe ca să reușească, timp de 54 de ore, să dea viață acestei idei de afacere IT.

Această cronică în imagini a primei zile de Startup Weekend este semnată de Nicolai Mihailiuc.

Galeria completă a primei zile se află pe pagina de Facebook a evenimentului.

Deschiderea evenimentului pe Privesc.eu.

Ionela Ciuhrii  Douglas Griffith Simon Kaiser Maxim Gurvits, Associate VC, Eleven Startup Accelerator - speaker la Startup Weekend Moldova Prima idee de afacere IT prezentată la Startup Weekend Moldova - autor Dumitru Sârbu Vladimir Pîntea Anastasia Ionaș Tudor Ceban Max Bureac Victor Spînu Geo Lupașcu Ionela Ciuhrii şi Yana Wolf-Granich Știripozitive.eu vă spun mai întâi vestea bună despre ideiile care au obținut cele mai mutle voturi Ideile care au trecut în final Daniela Nemerenco şi Violette Basoc Dmitri Voloșin, Simpals
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.