Prima pagină / Evenimente / High Tech  /  „FurioSnails” au cântat azi conectaţi la baterii solare

„FurioSnails” au cântat azi conectaţi la baterii solare imprimare

Mesaj alimentat cu energie regenerabilă

23.11.2012  

Formaţia „FurioSnails” şi-a început astăzi ziua în parcul Universităţii Tehnice a Moldovei, cântând „E vineri azi, bătrâne / Şi pleacă ultimul troleu…”

Azi, într-o zi de vineri, formaţia „FurioSnails” a ales să cânte în parcul Universităţii Tehnice a Moldovei, printre turbine eoliene, piesa „Salut, conştiinţă”: „E vineri azi, bătrâne, / Şi pleacă ultimul troleu./ Rămâne focu-n vene / Ce-ar încălzi un Chişinău”.

A fost pentru prima dată când echipamentul unei formaţii din Moldova a fost alimentat de baterii solare, iar mesajul - alimentat de nevoia de folosire a energiei regenerabile şi eficienţei energetice.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.