Prima pagină / Evenimente / High Tech  /  Startup Weekend Moldova: filmul evenimentului

Startup Weekend Moldova: filmul evenimentului imprimare

Startup Weekend Moldova, ediția 16-18 noiembrie 2012

10.12.2012  

Cele 54 de ore de muncă a tinerilor, care s-au reunit la Startup Weekend Moldova, la 16-18 noiembrie 2012, ca să dea viață unei idei de afacere în domeniul tehnologiilor informaționale, sunt captate în acest scurtmetraj realizat de Știripozitive.eu.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Evenimentul Startup Weekend Moldova este încă viu în amintirile participanților, juriului, mentorilor și organizatorilor, iar reperele-cheie sunt rememorate de în acest video.    

Startup Weekend

Această ediţie de Startup Weekend Moldova - a treia la număr - s-a desfăşurat în cadrul proiectului USAID CEED II, având ca parteneri Orange, Simpals Garage, Alianţa Franceză şi Asociaţia Naţională a Companiilor Private din Domeniul TIC.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.