Prima pagină / Evenimente / High Tech  /  Startup Weekend Moldova: Focus pe participanți

Startup Weekend Moldova: Focus pe participanți imprimare

Unii participanți sunt la prima, alții la a doua sau a treia ediție Startup Weekend.

14.12.2012  

Dedicăm acest ultim reportaj din seria Startup Weekend Moldova tinerilor care au participat la evenimentul de pe 16-18 noiembrie. Ce au învățat în aceste trei zile, cum a decurs lucrul în grup, cu ce impresii au rămas, sunt doar câteva din întrebările la care ne-au răspuns participanții.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Ana Volosinovici, administrator Simpals, afirmă că această ediție i-a placut mai mult ca cele precedente, deoarece ideile au fost mai bune, iar grupurile de lucru mai concentrate și mai organizate.

Anastasia Ionaș, membră a echipei Infomotion.me ne-a povestit cum i-a venit ideea creării unui software simplu, care să genereze video-infografice. De la Nicolai Mihailiuc, membru al echipei RapidBoard, care a luat locul I, am aflat cum pot fi depășite problemele de comunicare la distanță dintre designeri și clienți.

Alexandru Zatica, câștigătorul unei cărți și a unui set de căști puse în joc la tombola desfășurată în cadrul evenimentului, împărtășește cu noi emoția primului câștig și dificultățile lucrului în grup.

Filmul evenimentului poate fi vizionat AICI, iar interviurile cu organizatorii și mentorii sunt AICI.

Startup Weekend Moldova

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.