Prima pagină / Evenimente / High Tech  /  Anunț: Școala de Vară IT și Cultură Coreeană la Centrul moldo-coreean de Informare și Acces

Anunț: Școala de Vară IT și Cultură Coreeană la Centrul moldo-coreean de Informare și Acces imprimare

12.07.2013  

Centrul moldo-coreean de Informare și Acces anunță înscrierea la Școala de Vară IT și Cultură Coreeană pentru cursuri gratuite, începând cu 1 august 2013.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Programul Școlii de Vară IT și Cultură Coreeană, anunțată de Centrul moldo-coreean de Informare și Acces, include:

Cursuri intensive: IT începători (MS Office, Internet); IT avansați (Java, Photoshop); Cultură Coreeană (limba coreeană, bucătărie coreeană, pictură orientală, instrumente de percuție, K-pop).

Perioada proiectului: 1-30 august 2013, zilnic (9.00-12.00 sau 14-17.00).

Candidați eligibili? Orice doritor  cu vârsta de peste 14 ani; studenți de la facultăți cu profil IT (pentru Java și Photoshop).

Cerințe pentru candidați: disponibilitatea de a participa la toate activitățile Școlii de Vară. 

Instructori: reprezentanți de la cele mai prestigioase universități cu profil IT din Republica Coreea, lider mondial incontestabil în domeniul TIC. 

Cum aplicăm? Trimitem e-mail cu datele personale, inclusiv un număr de telefon, la adresa training@itacces.md  sau venim direct la Centru, Chișinău, blvd. Ștefan cel Mare 134, et. 4 (monumentul Kilometrul 0).

Centrul moldo-coreean de Informare și Acces

Detalii: +022 211 676.

Web: www.itacces.md

Centrul moldo-coreean de Informare și Acces anunță că numărul de locuri este limitat!

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.