Prima pagină / Evenimente / High Tech  /  Ultimele zile pentru deveni membru AIESEC: o veste bună sau nu chiar bună

Ultimele zile pentru deveni membru AIESEC: o veste bună sau nu chiar bună imprimare

25.09.2013  

Rețeaua globală de tineri AIESEC, prezentă și la Chișinău, aduce o veste bună și nu prea: se încheie recrutările de noi membri.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Vrei să beneficiezi la maximum de anii de studenție? Până pe 27 septembrie 2013, AIESEC a deschis aplicările pentru membrii noi.

Ce este AIESEC? AIESEC este o rețea globală de tineri, prezentă în 124 de țări, care are drept scop dezvoltarea potențialului de leadership al acestora, oferirea unor stagii de practică internaţionale şi dezvoltarea tinerilor într-un mediu global de învăţare.

AIESEC Chișinău a fost fondat în 2008, are peste 100 de proiecte și evenimente organizate și a fost desemnat cel mai activ ONG din Moldova în 2008 și 2011. Structura AIESEC e la fel ca structura oricărei companii. Are 7 departamente, unde tinerii activează conform specialității pe care o au sau se dezvoltă într-un alt domeniu. Ei generează ideile noi de proiecte, asigură implementarea lor şi evaluează impactul acestora, stabilesc relaţiile cu publicul, elaborează strategii de brand, gestionează resursele financiare ale organizaţiei, stabilesc parteneriate cu companiile din Republica Moldova și organizează evenimente cu participarea lor etc.

Cu AIESEC, studenția ta înseamnă:

Oportunități de a organiza și de a participa la proiecte, traininguri, conferințe naționale și internaționale, de a coordona o echipă și de a avea parte de un stagiu de practică în străinătate.

Experiență în diferite domenii, cum ar fi: management, resurse umane, comunicare, marketing, vânzări, finanțe, project management etc., în care poți aplica în practică ceea ce înveți la facultate sau poți învăța lucruri noi pentru tine.

Diversitate în comunicarea cu persoane din diferite țări, lărgindu-ți astfel rețeaua de contacte. De asemenea, AIESEC îți oferă posibilitatea de a merge într-un stagiu internațional de practică, care îți va permite să accepți noi provocări și cunoști o nouă cultură.

În același timp, dacă dorești să cunoști care sunt tendințele actuale pe piața muncii, ce fel de oameni caută angajatorii, cum să acumulezi experiența necesară pentru angajare, te invităm la evenimentul „Viitor angajat cu acte în regulă" moderat de Eugeniu Gîrlă, coordonatorul „Târgului de cariere" la:

ASEM - 26 septembrie 2013, ora 13:00, bloc B, sala de lectură.

AIESEC - activating leadership since 1948.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.