Prima pagină / Evenimente / High Tech  /  Video | Expoziția „Femei creative” Promo

Video | Expoziția „Femei creative” Promo imprimare

18.10.2013  

Echipa Stiripozitive.eu a aruncat o privire în culisele expoziției „Femei creative”, care se află astăzi în proces de montare și care își va deschide ușile marți, la 22 octombrie 2013, la ora 13.30.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

Butonul verde de apel, șaua pentru bicicletă prevăzută pentru fuste, tricoul pentru alăptare discretă și celelalte aproximativ 40 de invenții ale femeilor-inventatoare din Suedia au ajuns la Chișinău și sunt pregătite să inspire vizitatorii expoziției „Femei creative”.   

Expoziția cu genericul „Femei creative. Realizările femeilor-inventatoare din Suedia” este organizată de Ambasada Suediei la Chișinău și Institutul Suedez în parteneriat cu Fundația Est-Europeană, Academia de Studii Economice a Moldovei și operatorul Moldcell, născut în Moldova. Inaugurarea oficială a expoziției va avea loc la 22 octombrie 2013, la ora 13.30, la Academia de Studii Economice a Moldovei, pe strada Mitropolit Bănulescu Bodoni 59, bloc F, etaj 2.

Femei creative

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.