Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Videografic: 1 an de „Ştiri pozitive” la TV Moldova 1

Videografic: 1 an de „Ştiri pozitive” la TV Moldova 1 imprimare

02.03.2014  

Acesta a fost primul an de „Ştiri pozitive” la TV Moldova 1.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

În cele 32 de emisiuni „Stiri pozitive" la TV Moldova 1, am prezentat 143 de subiecte, plasând în centrul atenției 61 de eroi. Și am mers la 29 de evenimente, printre care deschiderea celor 4 grădinițe din Todirești, Ratuș, Țânțăreni și Scumpia, renovate şi dotate în cadrul proiectului „Parteneriat Global pentru Educație”. 

Am redescoperit împreună prin intermediul serialului „I Love...” 6 localități: Ocnița, Bălți, Orhei, Soroca, Ștefan-Vodă și Ialoveni. 

Pentru materialele realizate echipa de la „Ştiri pozitive” a parcurs 4450 de km, vizitând 27 de localități. Au fost difuzate 628 minute și 34 secunde, pe parcursulul cărora prezentatoarea a schimbat 63 de piese vestimentare și 59 de accesorii.

Printre minutele de pregătire, 1320 minute au fost petrecute la Salonul „Andrei Cocieru”. 

Toate materiale și emisiunile le puteți urmări pe site-ul nostru Stiripozitive.eu, care a fost accesat de 295 094 vizitatori unici pe parcusul acestui an.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.