Prima pagină / Evenimente / Societate  /  (Video) Conferința„Construim punți, depășim bariere”

(Video) Conferința„Construim punți, depășim bariere” imprimare

23.12.2014  

120 de reprezentanți ai societății civile, mass-media și ai sectorului de afaceri din Republica Moldova, inclusiv regiunea transnistreană, Ucraina și Rusia s-au întâlnit la Chișinău ca să împărtășească experiențele pozitive, în cadrul proiectului „Construim punți, depășim bariere”.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

În debutul Conferinței Regionale „Construim punți, depășim bariere” au adresat mesaje de salut: Președintele Fundației Est-Europene, Sorin Mereacre, Ambasadoarea Suediei, Ingrid Tersman, Șeful Secției Politice și Economice a Delegației UE în Republica Moldova, Wicher Slagter.

Participanții la eveniment s-au inspirat unii de la alții, au făcut schimb bune practici și au încurajat proiectele de dezvoltare comunitară comune.

Ambasadoarea Suediei în Moldova, Ingrid Tersman a menționat că: „Trebuie să facem tot posibilul pentru a contribui la construirea păcii, prevenirea conflictelor și consolidarea încrederii ... iar acest lucru necesită voință, sinceritate și deschidere”.

Proiectul „Construim punți, depășim bariere, este realizat de Fundația Est-Europeană, finanțat de Uniunea Europeană și este co-finanțat de Guvernul Suediei și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.