Prima pagină / Evenimente / Societate  /  „Ştirile pozitive” sunt molipsitoare: revista „Odoraş” publică un subiect „Ştiripozitive.eu”

„Ştirile pozitive” sunt molipsitoare: revista „Odoraş” publică un subiect „Ştiripozitive.eu” imprimare

Subiectul nostru pozitiv într-o revistă pentru părinţi

18.04.2012   3582 

Unul dintre subiectele de top realizate de „Ştiripozitive.eu” – „La psihanalist copiii se însănătoşesc jucându-se” – este prezentat în format print de revista „Odoraş”.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Subiectul despre psihanalistul Ana Chirsanov, „un om care are interes profesional pentru jocurile de copii", este publicat în proaspăta ediţie cu numărul 3 (52), din aprilie 2012, a revistei pentru părinţi „Odoraş", confirmând că „ştirile pozitive" sunt molipsitoare.

Articolul „La psihanalist copiii se însănătoşesc jucându-se" se află acum pe locul 3 în topul accesărilor pe www.stiripozitive.eu.

 

EEF       

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu suportul Fundaţiei Est-Europene.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.  

Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia: Codul deontologic al jurnalistului din Republica Moldova, art. 2.4.