Prima pagină / Evenimente / Societate  /  (Foto) „Gala Debutanților” a elevilor din clasa a 5-a de la Liceul Teoretic „Spiru Haret”

(Foto) „Gala Debutanților” a elevilor din clasa a 5-a de la Liceul Teoretic „Spiru Haret” imprimare

29.10.2015  

La 29 octombrie, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, elevii claselor a 5-a de la Liceului Teoretic „Spiru Haret” au arătat ce pot cel mai bine. Și am înțeles că sunt buni și la carte, și la dans, și la muzică.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

„Gala Debutanților” a adunat ieri, 29 octombrie, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” sute de părinți, profesori și elevi ai Liceului Teoretic „Spiru Haret”. Copiii din clasa a 5-a au urcat pe scenă cu numere artistice, la care au muncit împreună cu diriginții.

spiru haret

„Am făcut acest eveniment, deoarece dorim să familiarizăm elevii claselor a 5-a cu atmosfera liceului nostru. Am așteptat momentul când ei s-au cunoscut puțin unul cu altul și acum am considerat că este momentul potrivit pentru a organiza „Gala Debutanților”. Sperăm că va fi un început de tradiție”, afirmă Victor AMBROCI, director la Liceul Teoretic „Spiru Haret”.

spiru haret

spiru haret

Spiru haret

spiru haret

Spiru haret

În acest an, la Liceului Teoretic „Spiru Haret” își fac studiile, în clasa a 5-a 201 elevi: 108 fete și 93 băieți.

spiru haret

Spiru Haret

„Copiii nu se cunoșteau bine, iar datorită acestui eveniment au reușit să fie împreună, să facă repetiții, ei s-au cunoscut, au văzut ce preferințe are fiecare. Și mie îmi este mult mai ușor să discut cu ei. Mă bucur că domnul Victor AMBROCI a avut așa inițiativă, el într-adevăr are idei frumoase pe care le implementează și se străduie ca acest liceu să progreseze”, zice IURCU Ina, profesoară. 

Spiru Haret

Spiru Haret

Spiru Haret

spiru haret

Spiru Haret

„E minunat că s-a organizat evenimentul dat, fiindcă părinții își văd copiii din alt punct de vedere, iar noi, profesorii îi cunoaștem mai bine. În perioada repetițiilor am descoperit talente noi. Aș dori ca aceasta să nu fie prima și ultima ediție a „Galei Debutanților””, spune Diana GAVRILIȚĂ, diriginta clasei a 5-a C.

haret

haret

„Îmi este foarte interesant să mă aflu astăzi aici. Noi, părinții vedem la ce nivel este copilul la începutul anului și ce a reușit să facă pe parcursul unui an de studiu, ce a învățat și ce succese a acumulat. Sperăm ca elevii să fie atât de uniți și prietenoși precum sunt astăzi pe scenă”, povestește Ruslan VOLCOV, părinte.

haret

 

Spiru Haret Spiru Haret Spiru Haret Spiru Haret Spiru Haret Spiru Haret Spiru Haret Spiru Haret Spiru Haret Spiru Haret Spiru Haret Spiru Haret Spiru Haret Spiru Haret Spiru Haret Spiru Haret Spiru Haret Spiru Haret Spiru Haret Spiru Haret Spiru Haret Spiru Haret Spiru Haret Spiru Haret Spiru Haret Spiru Haret Spiru Haret
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.