Prima pagină / Evenimente / Societate  /  O sală de sport pentru copii deștepți și sănătoși la Coșnița

O sală de sport pentru copii deștepți și sănătoși la Coșnița imprimare

„Am făcut-o pentru copiii noștri”

04.10.2012  

„Avem nevoie de copii deștepți, de copii sănătoși”, afirmă adulții din satul Coșnița, raionul Dubăsari, acolo unde printr-un efort comun al comunității și Fundației Est-Europene a fost renovată sala de sport pentru copiii mai mici de la liceu.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

„Am făcut-o pentru copiii noștri", spun adulții care au fost implicați în inițiativa „Citius, Altius, Fortius!", realizată de Asociația „Indigo" cu sprijinul Fundației Est-Europene.

Sala de sport, Cosnita

Mărturiile acestor acțiuni comune în beneficiul copiilor sunt aici într-un subiect video și o galerie foto, care pot exprima doar parțial entuziasmul și bucuria de a face lucruri bune în propria comunitate.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.