Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Echipa „Splash” îmbină frumosul cu utilul și inspiră la fapte bune

Echipa „Splash” îmbină frumosul cu utilul și inspiră la fapte bune imprimare

18.09.2017  

Echipa „Splash” este formată din voluntari ce au participat în cadrul programului „Wave Week Moldova”, au ca scop să ajute familia doamnei Irina Ceban, mamă a doi copii, ce nu au un loc stabil de trai, iar mezinul familiei are primul grad de invaliditate.

Tinerii voluntari, au organizat pe data de 16 septembrie, în Parcul Afgan, un Movie Night cu scop caritabil. La film au fost prezenţi un număr de peste 80 de persoane, astfel,  s-au colectat 2000 de lei din vânzarea biletelor şi donaţii.

„Movie Night-ul pe care l-am organizat a fost unul caritabil, iar toţi banii adunaţi vor fi oferiţi familiei beneficiare. Noi deja am făcut o vizită familiei şi le-am oferit haine, rechizite şcolare. În continuare, din banii colectaţi le vom oferi produse alimentare, cărbuni, lemne, haine şi alte lucruri de care are nevoie", a spus membră a echipei „Splash", Mihaela Puzur.

Membrii acestei echipe au mai organizat strângeri de fonduri în Grădina Publică „Ştefan cel Mare", iar banii au fost donaţi.

Alina Frunza

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.