Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Guvernul Republicii Moldova a inaugurat „Târgul de Crăciun”

Guvernul Republicii Moldova a inaugurat „Târgul de Crăciun” imprimare

15.12.2017  

Bradul este împodobit, căsuțele din lemn - amenajate, iar patinoarul și caruselul italian sunt gata să aducă multe zâmbete și voie bună la Chişinău, la „Târgul de Crăciun”, inaugurat de către Guvernul Republicii Moldova.

Magia sărbătorilor de iarnă se simte din ce în ce mai mult. Astfel, întrucât lucrările de amenajare au fost finalizate, Guvernul a inaugurat astăzi, 15 decembrie 2017, „Târgul de Crăciun".

Multă acţiune, muzică și magie, zona din centrul orașului este de nerecunoscut - fundalul clădirilor sunt scăldate în proiecții de lumini. Târgul este învăluit de aroma vinului fiert, acompaniat de colinde, concerte live și copii fericiți care așteaptă cu nerăbdare marea întâlnirea cu Moș Crăciun. Anul acesta târgul își propune să-i facă pe toți să simtă magia sărbătorilor de iarnă într-o atmosferă caldă și frumoasă „Acasă de Crăciun". 

Aici de poți bucura e următoarele locuri:
- Zona de poveste, unde cei mici îl vizitează pe Moș Crăciun chiar în căsuța lui, pentru a sta de vorbă cu Moșul și a primi cadouri, 
- Zona de gheață, unde îți pui patinele și zbori ca vântul pe cel mai mare patinoar din țară, 
- Zona aventurii, unde te dai într-un carusel uriaș și fermecător, ca în filme, cu 72 de locuri, 
- Zona tradițiilor, unde descoperi meșteșuguri și produse tradiționale în 20 de căsuțe din lemn. 

Putea beneficia de magia Târgului de Crăciun din data de 15 decembrie 2017 pâna la data de 14 ianuarie 2018.

Dumitrița Zgârcu

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.