Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Târgul de Carieră revine la Chișinău

Târgul de Carieră revine la Chișinău imprimare

01.04.2019  

Târgul de cariere revine la Chișinău cu cea de-a XV-a ediție. Evenimentul va avea loc pe 12 și 13 aprilie, în incinta Palatului Național „Nicolae Sulac”. Cei care caută un job sunt așteptați la eveniment, întrucât organizatorii au pregătit o ofertă generoasă pentru potențialii candidați.

 

Zeci de companii de pe piața din Republica Moldova, cât și de peste hotare își vor prezenta ofertele în cadrul Târgului de Cariere de la Chișinău, iar vizitatorii vor putea discuta direct cu angajatorii. Pe lângă posturi vacante, vei găsi și posibilități de a obține internship-uri, programe de voluntariat și workshop-uri de orientare în carieră.

Vizitatorii sunt încurajați să vină cu CV-ul pregătit.

Noutățile pot fi urmărite aici.

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.