Prima pagină / Evenimente / Societate  /  2012: vești bune de la Cimișlia, Drochia, Criuleni și Edineț

2012: vești bune de la Cimișlia, Drochia, Criuleni și Edineț imprimare

Vorbire directă de la Cimișlia, Drochia, Criuleni și Edineț

26.12.2012  

Anul 2012 ne-a adus mai multe vești bune de la Cimișlia, Drochia, Criuleni și Edineț. Sunt știri pozitive mai ales pentru tinerii de acolo.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Renovarea pieței centrale a orașului și instalarea unor felinare acolo, cu plantarea de flori și asigurarea de WiFi; titlul deținut timp de ani consecutiv ca cea mai bună echipă de peer-educatori din țară; crearea unei direcții de investiții în cadrul consiliului raional; editarea ziarului care se numește „Ceea ce funcționează"; obținerea unei finanțări pentru emisiuni televizate adresate tinerilor - sunt câteva vești bune ale anului 2012, care ne-au venit de la Cimișlia, Drochia, Criuleni și Edineț.

„Lucrurile se schimbă în bine", a concluzionat unul dintre interlocutorii Știrilor pozitive.

 
DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.