Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Tinerii din Bălți și Drochia învață despre inițierea și gestionarea afacerilor

Tinerii din Bălți și Drochia învață despre inițierea și gestionarea afacerilor imprimare

08.07.2019  

Tinerii din Bălți și Drochia au avut parte de instruirea „Inițierea și gestionarea afacerii”, în cadrul cursului despre administrarea și planificarea activității de antreprenoriat „De la Idee, la Succes!” cu sustinerea Gateway&Partners Moldova.

Participanții la instruire au învățat despre aspectele privind inițierea și gestionarea afacerilor, aspectele financiare, cât și cele fiscale.

Anterior, tinerii au parcurs și modulul Aspecte privind planificarea şi gestionarea afacerilor”, în cadrul căruia au învățat cum se planifică și gestionează o afacere, ce este un plan de afaceri, cât și despre oportunitățile de finanțare existente la acest moment. 

Activitatea a fost realizată concomitent în cele 2 orașe implicate în proiect: Bălți și Drochia.

Activitate realizată de AO Caroma Nord Moldova în cadrul proiectului Fondul Inovațional de Antreprenoriat pentru Tineri Bălți și Drochia proiect finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation - Moldova.

 

 

 
DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.