Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Asociația Obștească „AZI” a identificat Grupurile Locale de Suport

Asociația Obștească „AZI” a identificat Grupurile Locale de Suport imprimare

09.07.2019  

În perioada lunilor mai-iunie 2019, Asociaţia Obştească „AZI” a organizat şedințe de lucru în localităţile Burlacu şi Slobozia Mare, cu privire la identificarea Grupurilor Locale de suport.

În cadrul acestor întâlniri s-a discutat cu persoanele cu dizabilități care sunt interesate de acest proiect, cât și cu reprezentanţii bibliotecii, instituţiei de învăţământ( liceul) şi primăriile din localităţi.

Vizitele de lucru au avut lor în cadrul proiectului AGENDA DE ADVOCACY ÎN RAIONUL CAHUL – ÎN SPRIJINUL PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI” , realizat de Asociaţia Obştească „AZI” cu suportul Fundației Est-Europene în parteneriat cu Centrul “Parteneriat pentru Dezvoltare”, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Suedia.

 

DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.