Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Managementul financiar pentru tinerii antreprenori și startup-urile de la Orhei

Managementul financiar pentru tinerii antreprenori și startup-urile de la Orhei imprimare

18.09.2019  

Tinerii din orașul Orhei și din regiune au avut parte de un training despre Managementul financiar, susținut de către Angela Gladei. Aceștia au aflat ce înseamnă un management financiar eficient, un bilanț contabil, dar și cum înțelegem și interpretăm indicatorii financiari.

Tinerii au avut parte de o zi plină de informații valoroase și activități practice, în cadrul cărora au studiat, dar și au dezvoltat abilități soft în tot ceea ce înseamnă finanțe, raport financiar, investiții, riscuri și profit.

Activitatea a fost realizată de Agenția Regională de Dezvoltare Durabilă Orhei în parteneriat cu Business Development Capital și cu suportul financiar al Uniunii Europene, prin intermediul Fundației Est Europene, în cadrul proiectului ”Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică și socială a țării”.

 

Sursa: Business Development Capital

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.