Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Voluntarii din regiunea de sud sunt invitați să aplice la „Festivalul Regional al Voluntarilor din regiunea de Sud 2019”

Voluntarii din regiunea de sud sunt invitați să aplice la „Festivalul Regional al Voluntarilor din regiunea de Sud 2019” imprimare

07.11.2019  

Asociația Obștească „Perspectiva”, în parteneriat cu Primăria municipiului Cahul, invită voluntarii din regiunea de sud să depună dosarele la „Festivalul Regional al Voluntarilor din regiunea de Sud 2019”.

 

Doritorii pot depune dosarul la următoarele categorii de premiere:

1. Cel mai activ Tânăr Coordonator de voluntari din regiunea de Sud 2019, formularul de aplicare aici!

2. Cea mai activă Organizaţie/Asociaţie Obştească, care promovează voluntariatul în regiunea de Sud 2019, formularul de aplicare aici!

3. Cel mai activ Tânăr Voluntar din regiunea de Sud 2019, formularul de aplicare aici!

4. Cel mai activ grup de inițiativă care a promovat voluntariatul pe parcursul anului din regiunea de Sud 2019, formularul de aplicare aici!

5. Cel mai bun proiect/ activitate/ acţiune de voluntariat realizată în regiunea de Sud 2019, formularul de aplicare aici!

Festivalul este destinat participanților din Regiunea de Sud: Basarabeasca, Cahul, Cantemir, Căușeni, Cimișlia, Ștefan Vodă, Leova, Taraclia. „Festivalul Regional al Voluntarilor din regiunea de Sud 2019” se desfășoară în 2 etape esențiale, perioada de aplicare și Gala de Premiere.                                                                                                               

Termenul limită de aplicare este 1 decembrie 2019, ora 23:59.

Gala de Premiere se va desfăşura la Cahul, la 7 decembrie 2019, ora 12:00.

Toate detaliile despre modalitățile de depunere a dosarelor de concurs, criteriile de jurizare, data limită de aplicare și orice alte informații utile despre Festivalul Regional al Voluntarilor 2019, sunt expuse în Regulament. Regulamentul concursului Festivalul Regional al Voluntarilor din regiunea de Sud 2019, este disponibil aici!

Această activitate are loc prin intermediul proiectului ,,Fondul pentru Tineri Cahul” implementat de Asociaţia Obştească „Perspectiva”, cu suportul Fundației Est-Europene, din resursele acordate de Suedia, în parteneriat cu Primăria municipiului Cahul.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.