Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Peste 100 de reprezentanți și beneficiari ai ONG-urilor participă la Târgul inițiativelor locale

Peste 100 de reprezentanți și beneficiari ai ONG-urilor participă la Târgul inițiativelor locale imprimare

08.11.2019  

Organizații non-guvernamentale de pe ambele maluri ale Nistrului, participante în cadrul proiectului „Construim punți, depăşim bariere”, implementat de către Fundația Est-Europeană, participă în cadrul unui târg al inițiativelor locale.

Proiectul „Construim punți, depășim bariere – construim punți între societatea civilă și comunitățile de pe ambele maluri ale Nistrului”, finanțat de către Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia,  adună în perioada 7-8 noiembrie, la Chișinău, în jur de 36 de organizații non-guvernamentale.

 Proiectul „Construim punți, depășim bariere este unul important pentru noi, deoarece ne-a permis să continuăm niște inițiative pe care le-am pornit mai demult. În strategia Fundației Est-Europene noi ne-am propus ca să extindem proiectele pe care le derulăm pe partea dreaptă a râului Nistru, cât și pe partea stângă, a declarat Președintele Fundației Est-Europene, Sorin Mereacre.

Timp de două zile, cei peste 100 de beneficiari și reprezentanți ale Organizațiilor non-guvernamentale de pe ambele maluri ale Nistrului fac totalizările proiectelor în care sunt implicați și participă la instruiri.

Evenimentul a fost realizat de către Fundația Est-Europeană cu suportul financiar al Uniunii Europene și Suediei în cadrul Proiectului „Construim punți, depășim bariere – construim punți între societatea civilă și comunitățile de pe ambele maluri ale Nistrului”.

Vedeți o galerie foto de la eveniment:

 

Infomost.org Infomost.org Infomost.org Infomost.org Infomost.org
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.