Prima pagină / Evenimente / Societate  /  LION’S DEN - barbershop în centrul Tiraspolului

LION’S DEN - barbershop în centrul Tiraspolului imprimare

27.11.2019  

La sfârșitul lunii octombrie a avut loc deschiderea întreprinderii sociale, barbershop-ul LION’S DEN, inițiat de ONG-ul „Centrul Media” cu suportul financiar al Uniunii Europene și cofinanțat de Suedia, prin intermediul Fundației Est-Europene.

La sfârșitul lunii octombrie a avut loc deschiderea întreprinderii sociale, barbershop-ul LION’S DEN, inițiat de ONG-ul „Centrul Media” cu suportul financiar al Uniunii Europene și cofinanțat de Suedia, prin intermediul Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation - Moldova.

La evenimentul de deschidere și-au marcat prezența cei care au contribuit la fondarea ONG-ului, precum și reprezentatul Fundației Est-Europene și partenerii barbershop-ului compania Loial (Chișinău) și Estel (Tiraspol).

După deschiderea oficială, finanțatorii și coordonatori de proiect au primit cuvinte de recunoștință și încurajare. Directoarea companiei Loial, Margarita Deordița, a oferit cele necesare pentru activitatea barbershop-ului. În a doua parte a festivității, reprezentanții companiei Estel au organizat un master class în cadrul căruia au familiarizat potențialii angajați cu particularitățile meseriei de barber.

 „Oaspeții speciali au primit un certificat pentru deservire gratuită la LION’S DEN, la rândul său primii vizitatori vor putea beneficia de reduceri.”, a precizat directoarea LION’S DEN, Luiza Doroșenco.

LION’S DEN este un barbershop unde bărbații se pot adresa pentru a benefici de toată gama serviciilor de coafor. LION’S DEN este amplasat în centrul Tiraspolului, la adresa str. 25 octombrie și este deschis în fiecare zi de la 09:00 până la 22:00. 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.