Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Ziua ușilor deschise la prima școală Cambridge din țară

Ziua ușilor deschise la prima școală Cambridge din țară imprimare

Sâmbătă, 16 mai 2020, va avea loc ziua ușilor deschise la Heritage International School.

15.05.2020  

Conform informațiilor plasate pe pagina de Facebook a evenimentului, totul se va desfășura în 3 sesiuni. Prima sesiune va include o excursie virtuală la 360 de grade prin campusul școlii, a doua se va baza o pe serie de webinare (conferințe online) cu liderii echipei pedagogice. În cele din urmă, participanții la sesiunea live vor avea ocazia să adreseze întrebări directorului și directorului academic Heritage referitoare la curriculum, condițiile de admitere, programul de învățare la distanță, dar și multe altele.

 Despre importanța acestui eveniment, organizatorii au menționat pe pagina lor oficială: „Ziua virtuală a ușilor deschise la Heritage vă oferă o șansă minunată să vedeți școala și să aflați prin ce este deosebită, să cunoașteți echipa noastră prietenoasă, dar și să adresați orice întrebări despre următorii pași în parcursul educațional al copilului dvs.”

     La eveniment poate participa fiecare doritor, însă sunt invitați în mod special părinții: „Invităm cordial părinții să ni se alăture în cadrul acestui eveniment virtual pentru a descoperi o lume de oportunități...” au mai afirmat organizatorii pe facebook.

     Sesiunea live va putea fi urmărită începând cu ora 10:00, atât pe pagina evenimentului - „Ziua ușilor deschise / День открытых дверей”, cât și pe cea a școlii – „Heritage International School”. Doritorii de a adresa întrebări o pot face din timp prin intermediul unui mesaj pe messenger, în comentarii, sau cu ajutorul email-ului, la adresa info@heritage.md.

     Ziua  virtuală a ușilor deschise este un eveniment gratis și nu necesită înregistrare prealabilă. Mai multe informații găsiți aici: https://www.facebook.com/events/224345742197108 .


Eliza Balițchi, stagiară

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.