Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Grupul de inițiativă al Băncii Mondiale Glasul Tinerilor recrutează noi membri

Grupul de inițiativă al Băncii Mondiale Glasul Tinerilor recrutează noi membri imprimare

29.01.2013  

Grupul Glasul Tinerilor este un grup consultativ format din aproximativ 15 tineri, care oferă posibilitatea includerii viziunilor tinerilor din regiuni în programele Băncii Mondiale.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Obiectivul principal al Glasului Tinerilor (GT) este de a facilita dialogul permanent cu actorii din domeniul tineretului, a stabili un proces de învăţare mutuală între Banca Mondială şi actorii din domeniul tineretului în scopul obţinerii ideilor noi şi recomandărilor pentru îmbunătăţirea programelor Băncii Mondiale pentru tineret.

Grupul Glasul Tinerilor în Moldova va include tineri şi tinere din diferite regiuni a ţării, din mediul rural sau urban, reprezentanţi ai diferitor etnii, persoane cu statut social diferit şi tineri cu disabilităţi, care doresc să participe la implementarea diferitor proiecte a Băncii Mondiale, în special cele de tineret. Glasul Tinerilor va organiza diverse activităţi cum ar fi instruiri, consultări, vizite în teren, cercetări, campanii informaţionale.

Un membru al Grupului Glasul Tinerilor trebuie să fie:

  • Interesat şi motivat de a analiza problemele tinerilor din Moldova şi disponibil să ofere recomandări pentru depăşirea acestora;
  • Lider sau membru activ al unui ONG de tineret;
  • Capabil să lucreze într-o echipă unde membrii pot avea opinii diverse asupra subiectului de tineret;
  • Disponibil să dedice timp şi energie pentru activităţile Glasului Tinerilor;
  • Responsabil, comunicativ şi creativ;
  • Vârsta între 16-25 ani;
  • Cunoaşterea limbii engleze și ruse este un avantaj;
  • Abilităţi de lucru la computer.

Dacă eşti interesat să faci parte din grupul Glasul Tinerilor expediază formularul de aplicare completat la adresa:

Grupul de inițiativă Glasul Tinerilor

Oficiul Băncii Mondiale în Republica Moldova

str. Puşkin 21/1

Chișinău, MD-2012

Fax  (+373 22) 23 70 53

e-mail: youthvoicegroup@gmx.com.

Formularul de aplicare poate fi găsit pe pagina http://siteresources.worldbank.org/INTMOLDOVA/Resources/YVG_application_form_2013.doc 

Termenul limită pentru expedierea formularelor de aplicare este 15 februarie 2013.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.