Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Localitatea Ulmul este cu un pas mai aproape de construcția unui nou parc

Localitatea Ulmul este cu un pas mai aproape de construcția unui nou parc imprimare

11.08.2020  

Localitatea Ulmul se află în toiul pregătirilor. În perioada 8-10 august curent mai mulți locuitori au participat la activități de salubrizare a terenului destinat unui viitor parc.

Inițiativa face parte din planul de acțiuni a proiectului „Ecologia – primul pas spre sănătate”, realizat în cadrul programului de granturi mici pentru tineri, iar în aceste două zile au muncit pentru un scop comun membrii grupului PRO-YOUNG, membrii CLTU, dar și mulți voluntari – localnici din apropiere.

Drept rezultate, au fost colectați mai mulți saci cu deșeuri, lichidând, astfel consecințele gunoiștii.

Proiect realizat în cadrul Programului de granturi mici pentru tineri desfășurat cu suportul financiar oferit de Consiliul Raional Ialoveni, Fundația Est-Europeană, Asociația Obștească „Eco-Răzeni” și mijloacele bănești acumulate de membrii Fondului pentru Tineri Ialoveni de la agenți economici, persoane fizice și din organizarea evenimentelor speciale.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.